Gaštanová múka BIO

Chestnut flour Bio
Gaštanová múka BIO
Nie je skladom
100g2,00 EUR
1kg20,00 EUR
Nie je skladom

Popis

Gaštanová múka sa svojou konzistenciou podobá “klasickej” hladkej múke. Má sladkastú a jemne orechovú chuť. Pečivo z nej pripravené je zlatohnedé.

Viac o produkte

Ideálna na prípravu koláčov, múčnikov, tort, sušienok, môžete ju pridať aj do chleba.

Je súčasťou mnohých talianskych receptov.

Výroba gaštanovej múky je o niečo náročnejšia ako výroba iných múk.
Čerstvé gaštany sa sušia niekoľko dní pri teplote maximálne 50 °C.
Následne sa zbavia šupky, pomelú a preosejú.

Príprava / Použitie

Gaštanovou múkou môžete v recepte nahradiť až 30% bežnej múky.

Recept


Gaštanky


MASLO (90 g) vyšľaháme s trstinovým cukrom (100 g), pridáme 1 VAJCE a vyšľaháme dohladka.
V druhej miske zmiešame 100 g gaštanovej a 100 g kukuričnej múky so štipkou soli a pridáme k mokrým ingredienciám.
Vypracujeme cesto, ktoré na hodinku odložíme do chladničky.

Z cesta vykrajujeme krúžky, ktoré môžeme opečiatkovať a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Rúru predhrejeme na 180°C. a pečieme 10 min.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

 

Zloženie

Múka zo sušených jedlých BIO gaštanov.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Česká republika

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 508 kj / 357 kcal
AB Tuky (g)3.4
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.5
AD Sacharidy (g)69.5
AF z toho cukry (g)18
AG Bielkoviny (g)4.4
AH Vláknina (g)15.5
AI Soľ (g)0.01
PLU 4197

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Bez lepku
Nie je skladom
16,67 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies