Gaštanová múka BIO

Chestnut flour Bio
Gaštanová múka BIO
Skladom
100g2,00 EUR
1kg20,00 EUR

Popis

Gaštanová múka sa svojou konzistenciou podobá “klasickej” hladkej múke. Má sladkastú a jemne orechovú chuť. Pečivo z nej pripravené je zlatohnedé.

Viac o produkte

Ideálna na prípravu koláčov, múčnikov, tort, sušienok, môžete ju pridať aj do chleba.

Je súčasťou mnohých talianskych receptov.

Výroba gaštanovej múky je o niečo náročnejšia ako výroba iných múk.
Čerstvé gaštany sa sušia niekoľko dní pri teplote maximálne 50 °C.
Následne sa zbavia šupky, pomelú a preosejú.

Príprava / Použitie

Gaštanovou múkou môžete v recepte nahradiť až 30% bežnej múky.

Recept


Gaštanky


MASLO (90 g) vyšľaháme s trstinovým cukrom (100 g), pridáme 1 VAJCE a vyšľaháme dohladka.
V druhej miske zmiešame 100 g gaštanovej a 100 g kukuričnej múky so štipkou soli a pridáme k mokrým ingredienciám.
Vypracujeme cesto, ktoré na hodinku odložíme do chladničky.

Z cesta vykrajujeme krúžky, ktoré môžeme opečiatkovať a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Rúru predhrejeme na 180°C. a pečieme 10 min.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

 

Zloženie

Múka zo sušených jedlých BIO gaštanov.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Česká republika

Nutričné hodnoty

Energia kJ/kcal1 508 kj / 357 kcal
Tuky (g)3.4
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.5
Sacharidy (g)69.5
z toho cukry (g)18
Bielkoviny (g)4.4
Vláknina (g)15.5
Soľ (g)0.01
PLU 4197

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Bez lepku
Skladom
16,67 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies