Kakao Peru RAW BIO

Cocoa powder from Peru RAW BIO
Kakao Peru RAW BIO
Skladom
100g1,40 EUR
1kg14,00 EUR

Popis

Kakao vzniká z kakaových bôbov, ktoré sa fermentujú, usušia a rozdrvia. Z tejto rozmliaždenej zmesi mletím vzniká kakaová hmota, ktorá vytvára základ na výrobu prášku. Pri výrobe kakaového prášku sa kakaová hmota ďalej lisuje, až kým sa neoddelí na kakaov

Príprava / Použitie

Kakaový prášok je všestranná potravina, môžete ho pridávať do jogurtov, cereálií, müsli, pudingov, dezertov, zmrzliny, smoothies, čokoládových receptov, alebo na prípravu teplého kakaa, domácej čokolády alebo studených koktailov.

Recept

Kakaové palacinky
Ingrediencie: 4 vajcia, štipka soli, 2 PL xylitolu, 5 PL strúhaného kokosu, 2 PL kakaa. Postup: Bielka vyšľaháme do tuha so štipkou soli, neskôr pridávame za stáleho miešania žĺtky, kakao, xylitol a kokos. Zo vzniknutej peny na teflónovej panvici krátko opečieme palacinky z oboch strán.

Zloženie

100% BIO kakao z nepražených kakaových bôbov z Peru. Bez pridaného cukru, tuku, aróm, farbív, mlieka a GMO. Obsah tuku: 11%

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Peru

Nutričné hodnoty

Energia kJ/kcal1 471 kj / 353 kcal
Tuky (g)11
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)6.83
Sacharidy (g)19.52
z toho cukry (g)2.45
Bielkoviny (g)27.8
Vláknina (g)32.48
Soľ (g)0.15
PLU 3073

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Skladom
11,67 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies