Blanšírované lieskovce (bez šupky) sú jemnejšie, nasladlejšie a majú lahodnejšiu chuť.
Obsahujú však menej antioxidantov a vlákniny, ktoré sú zastúpené práve v tenkej šupke.
Viac o produkte
Šupka sa z lieskovcov odstraňuje blanšírovaním. Je to tepelná úprava, pri ktorej sa orechy ponoria na veľmi krátku dobu do vriacej vody a následne do vody studenej. Vďaka tomuto postupu sa šupka ľahko odstráni.
Zloženie
LIESKOVÉ orechy blanšírované.
Alergény
ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
Krajina pôvodu
Taliansko
Nutričné hodnoty
AA Energia kJ/kcal2 525 kj / 603,5 kcal
AB Tuky (g)55,6
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)4,9
AD Sacharidy (g)11,8
AF z toho cukry (g)2,3
AG Bielkoviny (g)15,7
AH Vláknina (g)8,6
AI Soľ (g)0
PLU 1223
Skladovanie
Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Distribútor
U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Skladom
20,00 EURbez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.