Špaldová múka chlebová Graham BIO

Spelt Graham Bread Flour BIO
Špaldová múka chlebová Graham BIO
Skladom
100g0,32 EUR
1kg3,20 EUR

Popis

Špaldová múka chlebová sa melie šetrným spôsobom v BIO mlyne, aby si múka zachovala čo najviac živín. Má orieškovú chuť. Spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty alebo pizzu.

Recept


Špaldový chlieb s koriandrom


Potrebujeme: 1 kg ŠPALDOVEJ chlebovej múky, 700 ml vody, 40 g droždia, čerstvý koriander, zelené korenie, mletý kmín, tekvicové jadierka a soľ.

Postup: Do vlažnej vody vložíme droždie na 15 minút.
Múku zmiešame s korením, jadierkami a kmínom.
Pridávame vodu s droždím a vymiesime cesto. Keď bude husté, dolejeme vodu.

Necháme vykysnúť 30 minút, primiešame čerstvý koriander a vložíme do formy.
Necháme kysnúť ešte 10 minút, potom pečieme 45 minút na 180 stupňoch.
Vyklopíme a pečieme z opačnej strany.
Necháme vychladnúť a až po vychladnutí konzumujeme.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Zloženie

100% BIO ŠPALDOVÁ múka chlebová.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Slovensko

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 456 kJ / 344 kcal
AB Tuky (g)1.8
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.3
AD Sacharidy (g)67
AF z toho cukry (g)1.4
AG Bielkoviny (g)12
AH Vláknina (g)5.2
AI Soľ (g)0.01
PLU 4037

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Slovenské
Skladom
2,67 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies