Môžeme pripravovať na sladko i na slano.
Podávame ako hlavné jedlo s omáčkami, alebo ako prílohu.
Môžeme poliať roztopeným maslom a posypať makom a trstinovým cukrom.
Cestoviny varíme za občasného miešania v osolenej vode 7 - 10 minút.
Gnocchi s krémovou omáčkou
V hrnci zohrejeme MLIEKO (1 l). Osolíme ho a okoreníme, vsypeme doň na kúsky pokrájanú GORGONZOLU (50 g) a za stáleho miešania necháme rozpustiť, až kým nedosiahneme krémovú konzistenciu.
Do omáčky dáme uvarenú brokolicu, pridáme uvarené gnocchi, premiešame a podávame.
ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
PŠENIČNÁ múka (77%), zemiaková múka (20%) sušená VAJEČNÁ zmes (3%=31,2g/1kg múky), prírodné farbivo: kurkuma.