Čaj GABA bol vytvorený na základe výskumu japonských vedcov vedených Dr. Tsusidom vo výskumnom čajovom experimentálnom centre v Japonsku v rokoch 1987–1998.
Vedecký tým sa dopracoval k veľmi zaujímavým výsledkom, ktoré sa týkali účinkov vákua na čajový list, výsledkom čoho bola technológia produkcie čaju GABA.
Zelený čaj priaznivo pôsobiaci na nervový systém, krvný tlak a posilnenie imunity.
Jednonálevová:
5 g čaju zalejeme 70-90°C teplou vodou, ktorá prešla varom a lúhujeme 4-5 minút.
Viacnálevová:
5 g - 8 g čaju zalejeme vodou horúcou 70 - 90°C.
Lúhujeme 1 minútu a nálev zlejeme do misiek.
Teplé čajové lístky zalejeme znovu na 1 minútu.
Opakovane zalievame niekoľkokrát za sebou.
100% Camellia sinensis. Zelený BIO nefermentovaný čaj vyrobený špeciálnou technológiou využívajúcou vákuum.