Granola je vhodná na zlepšenie tráviacich funkcií, vďaka vláknine a vyváženej kombinácii surovín.
Konzumovať môžeme samostatne alebo pridáme do jogurtu, zalejeme mliekom alebo rastlinným nápojom.
Mlieko uvoľní všetky príchute a zdôrazní ovocnosť čučoriedok.
Ideálna je tiež ako posýpka na dezerty.
Jogurtový parfait s garnolou
Na spodok priehľadného pohára dáme biely JOGURT, do ďalšej vrstvy nasypeme na drobno nakrájané mango, prikryjeme ho ďalšou vrstvou JOGURTU, posypeme ho granolou a opakujeme v závislosti od veľkosti pohára.
Ak chceme parfeit osladiť, tak vrch dezertu môžeme poliať medom alebo javorovým sirupom a prípadne doložiť extra vrstvu ovocia.
Parfeit odporúčame podávať čerstvý - granola po čase pod JOGURTOM zvlhne a zmäkne a stratí sa tak jej chrumkavosť.
ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
OVSENÉ vločky bezlepkové, pohánkové vločky, MANDLE, panenský olivový olej, BIO trstinový cukor, 100% kakao odtučnené, slnečnicové semienka, BIO čokoládové kúsky (kakaová hmota, prírodný trstinový cukor, kakaové maslo, slnečnicový lecitín, výťažok z vanilky. Obsah kakaovej sušiny najmenej 60%), ľanové semienka, lyofilizované čučoriedky, bourbon vanilka.