Pohánka je vopred šetrne tepelne spracovaná tak, aby sa už nemusela variť a kaša je hotová za pár minút.
Zachováva si však svoju výživovú hodnotu.
Pohánka je skvelým zdrojom rutínu, ktorý spoločne s prítomným vitamínom E zvyšuje pružnosť a odolnosť ciev.
Pohánková kaša je výborná náhrada bežnej pšeničnej múky pri zahusťovaní omáčok alebo polievok, hodí sa aj ako spojivo pri výrobe fašírok, alebo ako základná hmota pri výrobe domácich nátierok.
3 PL kaše / 100ml horúcej tekutiny
Kašu zalejte horúcou vodou, rastlinným nápojom alebo mliekom a premiešajte.
Nechajte odstáť 2-3 minúty a skonzumujte.
Kašu môžete dochutiť medom, sirupom, jogurtom, pridaním ovocia, orieškov, kakaa alebo orechového masla.
100% pohánka lúpaná.