Hrachový proteínový izolát je prírodný rastlinný proteín, ktorý poskytuje výborné nutričné hodnoty a skvelý profil aminokyselín.
Je skvelou voľbou pre všetkých vegánov a vegetariánov, ktorí chcú zvýšiť príjem bielkovín vo svojej strave.
Môžete ho ľahko tvarovať, takže si jednoducho pripravíte šťavnaté rastlinné hamburgery, guličky, alebo skvelú boloňskú omáčku na špagety.
75 g vegetariánskeho mletého mäsa (hrachového granulátu) zalejte 250 ml zeleninového vývaru (alebo vody) a varte 5 minút.
Následne sceďte a spracujte ako surové mleté mäso.
Toto množstvo vystačí na 4 porcie.
TIP: Ak chcete mať "mäso" jemnejšie, zalejte ho 300 ml zeleninového vývaru a varte 15 minút.
Hrachový proteinový izolát 87%, múka zo žltého hrachu.