Repný cukor prírodný

Natural Beet Sugar
Obrázok
Skladom
100g0,25 EUR
1kg2,50 EUR

Popis

Prírodný repný cukor s charakteristickou chuťou a vôňou je vhodnou náhradou klasického bieleho rafinovaného cukru. Neprechádza chemickou rafináciou a tak na povrchu kryštálov nezostávajú zbytky látok používaných v tejto fáze spracovania. Prírodný cukor

Viac o produkte

Priekopníkom pestovania cukrovej repy nielen na Slovensku, ale v celom Uhorsku bol prešovský lekárnik J. Samuel Gertinger (1754–1813).  Dôkladne naštudoval procesy pestovania v zahraničí a na ich základe začal v roku 1801 pestovať v Prešove cukrovú repu. Osivo cukrovej repy mu dodal nestor slovenského poľnohospodárstva Samuel Tešedík.
Prvé pokusy s pestovaním cukrovej repy boli zaznamenané

Príprava / Použitie

Tento kvalitný cukor sa môže použiť ako klasický rafinovaný repný cukor.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Česká republika
PLU 1260

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Skladom
2,08 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies