Kakao 20-22% BIO

Cocoa 20-22% BIO
Obrázok
Skladom
100g2,50 EUR
1kg25,00 EUR

Popis

Plnotučné kakao v BIO kvalite. Má výraznú chuť a vôňu vďaka vyššiemu obsahu kakaového masla a takzvanému holandskému spôsobu spracovania - alkalizácii.

Viac o produkte

Vyrába sa z kakaových bôbov, ktoré sa fermentujú, usušia a rozdrvia.
Následným mletím vzniká kakaová hmota, ktorá vytvára základ pre výrobu prášku.
Hmota sa ďalej lisuje, až kým sa neoddelí na kakaový tuk a zvyšné výlisky, z ktorých mletím vznikne jemný kakaový prášok.

Holandské kakao je alkalizované, je to proces, pri ktorom sa pôsobením uhličitanu draselného z kakaa vytráca jeho prirodzená kyslosť.
Zároveň znižuje kvalitu živín (antioxidantov a flavonoidov), predlžuje životnosť kakaa a mení jeho farbu.
Má sýtejšiu a tmavšiu farbu ako surové kakao, preto polevám a koláčom okrem chuti dodáva aj krásnu, plnú farbu. Nemá ale z ďaleka také silné účinky na organizmus, ako má pravé kakao.

Vďaka výraznej chuti sa hodí na prípravu pečených i nepečených dezertov, vychutnáte si ho tiež v mliečnych koktejloch, či ako horúce kakao.

Zloženie

Kakaový prášok z kontrolovaného ekologického poľnohodpodárstva (BIO). Obsah kakaového masla 21%.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Taliansko

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 629 kJ / 389 kcal
AB Tuky (g)21
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)12,2
AD Sacharidy (g)12,4
AF z toho cukry (g)0,3
AG Bielkoviny (g)22,3
AH Vláknina (g)30,8
AI Soľ (g)0,1
PLU 3186

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Skladom
20,83 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies