Kakao holandské BIO

Dutch cocoa powder BIO
Kakao holandské BIO
Skladom
100g0,99 EUR
1kg9,90 EUR

Popis

Holandské kakao je najvyhľadávanejším kakaom v Európe. Kakao vzniká z kakaových bôbov, ktoré sa fermentujú, usušia a rozdrvia. Z tejto rozmliaždenej zmesi mletím vzniká kakaová hmota, ktorá vytvára základ pre výrobu prášku. Pri výrobe kakaového prášku

Príprava / Použitie

BIO kakao holandské. Obsah tuku: 11%

Zloženie

BIO kakao holandské. Obsah tuku: 11%

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Holandsko

Nutričné hodnoty

Energia kJ/kcal1 430 kj / 342 kcal
Tuky (g)11
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)6.5
Sacharidy (g)14
z toho cukry (g)0
Bielkoviny (g)24
Vláknina (g)45
Soľ (g)< 0,1
PLU 3074

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Skladom
8,25 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies