Ražné vločky

Rye flakes
Ražné vločky
Skladom
100g0,12 EUR
1kg1,20 EUR

Popis

Ražné vločky sa vyrábajú naparovaním a následným lisovaním raže ozimnej. Majú svetlohnedú farbu a výraznú orieškovú vôňu a chuť. Predstavujú kvalitný zdroj sacharidov, ktoré dodávajú telu energiu potrebnú pre telesnú aktivitu a správnu činnosť orgánov. Sú

Príprava / Použitie

Pred priamou konzumáciou je vhodné vločky namočiť či zaliať horúcou tekutinou.

Ražné vločky môžete použiť ako akékoľvek iné vločky, t.j. do kaší, fašírok, omáčok, na zahustenie, do polievok a aj pridať do chlebového cesta.

Recept

Banánové cookies
4 zrelé banány roztlačíme vidličkou, pridáme 400 g ražných vločiek a premiešame. Môžeme pridať hrozienka, posekané orechy či kúsky čokolády. Na plech vystlaný papierom ukladáme malé placky, pečieme na 180 stupňoch cca 25-30 minút.

Zloženie

Vločky z RAŽE potravinárskej

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Slovensko

Nutričné hodnoty

Energia kJ/kcal1 476 kJ / 350 kcal
Tuky (g)1.9
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)1.109
Sacharidy (g)75.9
z toho cukry (g)1.8
Bielkoviny (g)9.6
Soľ (g)< 0,002
PLU 1010

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Slovenské
Skladom
1,00 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies