Ryžové vločky sú ľahko stráviteľné, prispievajú k správnemu tráveniu a zároveň navodzujú pocit nasýtenia, ktorý vydrží niekoľko hodín.
Rozpustná vláknina v ovsených vločkách vplýva na samotné trávenie a prispieva k stabilizácii hladiny cukru v krvi. Ich obsah bielkovín je vyšší ako u iných obilnín.
Pšeničné vločky doplnia horčík a vápnik.
Jačmenné vločky dodajú esenciálne aminokyseliny.
Ražné vločky zabezpečia dlhší pocit sýtosti, sú kvalitným zdroj sacharidov a vlákniny.
Zmes vločiek je ideálna na prípravu obilninovej kaše.
Hodia sa aj na ochutenie jogurtov spolu s orieškami alebo sušeným ovocím.
Pred priamou konzumáciou je vhodné vločky namočiť či zaliať horúcou tekutinou.
Ryžové vločky 20%, OVSENÉ vločky 20%, PŠENIČNÉ vločky 20%, JAČMENNÉ vločky 20%, RAŽNÉ vločky 20%.