Mandle blanšírované

Blanched almonds
Mandle blanšírované
Mandle blanšírované
Mandle blanšírované
Skladom
100g1,70 EUR
1kg17,00 EUR

Popis

Blanšírované mandle, alebo mandle bez šupky, sú jemnejšie, nasladlejšie a majú lahodnejšiu orieškovú chuť. Obsahujú však menej antioxidantov a vlákniny, ktoré sú zastúpené práve v tenkej šupke. Šupka sa z mandlí odstraňuje blanšírovaním. Je to tepelná

Príprava / Použitie

Pred použitím je dobré mandle namočiť na 8 hodín do vody, budú výživnejšie a lepšie stráviteľné.

Recept

Tarta de Santiago
Na cesto  zmiešame 200 g špaldovej hladkej múky, 75 g trstinového práškového cukru, 100 g masla a 1 vajce. Necháme v chladničke 1/2 hodinu odpočívať.  Náplň: Vyšľaháme 4 vajcia s 250 g prírodného trstinového cukru, pridáme nastrúhanú kôru z 1 citrónu a 250 g mletých blanšírovaných mandlí. Z cesta vyvaľkáme okrúhly plát a dáme do formy na pečenie, nanesieme náplň a pečieme pri 180 stupňoch cca 30 minút. Necháme vychladnúť vo forme. Môžeme posypať práškovým cukrom.

Zloženie

Blanšírované jadrá sladkých MANDLÍ

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Spojené štáty americké

Nutričné hodnoty

Energia kJ/kcal2 496 kJ / 604 kcal
Tuky (g)52
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)4.7
Sacharidy (g)7.6
z toho cukry (g)4.9
Bielkoviny (g)20
Soľ (g)0.04
PLU 1046

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Skladom
14,17 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies