Mandle blanšírované

Blanched almonds
Mandle blanšírované
Mandle blanšírované
Mandle blanšírované
Skladom
100g1,70 EUR
1kg17,00 EUR

Popis

Mandle bez šupky sú jemnejšie, majú lahodnejšiu orieškovú chuť. Obsahujú však menej antioxidantov a vlákniny, ktoré sú zastúpené v tenkej šupke.

Viac o produkte

Šupka sa z mandlí odstraňuje blanšírovaním. 
Blanšírovanie je tepelná úprava, pri ktorej sa orechy ponoria na veľmi krátku dobu do vriacej vody a následne do vody studenej.

Príprava / Použitie

Pred použitím je dobré mandle namočiť na 8 hodín do vody, budú výživnejšie a lepšie stráviteľné.

Recept


Tarta de Santiago


Na cesto  zmiešame 200 g ŠPALDOVEJ hladkej MÚKY, 75 g trstinového práškového cukru, 100 g MASLA a 1 VAJCE.
Necháme v chladničke 1/2 hodinu odpočívať. 

Náplň: Vyšľaháme 4 VAJCIA s 250 g prírodného trstinového cukru, pridáme nastrúhanú kôru z 1 citrónu a 250 g mletých blanšírovaných MANDLÍ.

Z cesta vyvaľkáme okrúhly plát a dáme do formy na pečenie, nanesieme náplň a pečieme pri 180 stupňoch cca 30 minút.
Necháme vychladnúť vo forme. Môžeme posypať práškovým cukrom.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Zloženie

Blanšírované jadrá sladkých MANDLÍ

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Spojené štáty americké

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal2 496 kJ / 604 kcal
AB Tuky (g)52
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)4.7
AD Sacharidy (g)7.6
AF z toho cukry (g)4.9
AG Bielkoviny (g)20
AI Soľ (g)0.04
PLU 1046

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Skladom
14,17 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies