Môžete ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo alebo súčasť šalátov.
Ryžové cestoviny sa nerozvaria a nelepia.
Dajú sa dobre zapekať alebo ohrievať.
Ryžové kolienka varíme v slanej vode 8 - 12 minút.
Najlepšie je však cestovinu ochutnať.
Kým cestoviny scedíme, odporúčame ich ponechať v hrnci ešte 3 minúty v horúcej vode.
Potom ich dobre prepláchneme studenou tečúcou vodou a necháme odkvapkať.
Ryžové kolienka s arašidovou omáčkou
Kuracie prsia nakrájame na drobné kocky a opražíme na panvici.
Pridáme soľ, korenie, lyžičku medu a zmiešame.
Mäso zalejeme 250 ml kokosového mlieka, pridáme 2 lyžice SÓJOVEJ omáčky, pridáme ARAŠIDOVÉ maslo, chilli, šťavu z polovice limetky a varíme do zhustnutia.
Na suchej panvici si orestujeme cukrový hrášok.
Uvarené kolienka zmiešame s omáčkou a orestovaným hráškom, posypeme nasekanými ARAŠIDMI.
ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
Ryžová múka, tapiokový škrob, soľ.