Môžete ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo alebo súčasť šalátov.
Ryžové cestoviny sa nerozvaria a nelepia.
Dajú sa dobre zapekať alebo ohrievať.
Ryžové špirály varíme 8 - 12 minút v slanej vode.
Najlepšie je však cestovinu pred podávaním vyskúšať.
Pred scedením odporúčame ponechať cestoviny v hrnci ešte 3 minúty v horúcej vode.
Potom ich dobre prepláchneme studenou tečúcou vodou a necháme odkvapkať.
Ryžové špirály s tofu
Na hlbokej panvici na troche olivového oleja orestujeme na kocky pokrájané TOFU, pridáme na drobno nakrájaný cesnak, trochu trstinového cukru, chilli a bambusové výhonky.
Pridáme uvarené špirály, SÓJOVÚ omáčku a trochu vody.
Tesne pred podávaním pridáme mungo klíčky.
ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
Ryžová múka, tapiokový škrob, soľ.