Slovenská fazuľa Švábka

Slovak beans "Švábka"
Obrázok
Skladom
100g0,99 EUR
1kg9,90 EUR

Popis

Fazuľu je potrebné namočiť na 8-12 hodín, následne scediť a naliať čistú vodu, aby sa predišlo nadúvaniu. Potom varíme do zmäknutia cca 1 hodinu.

Príprava / Použitie

Fazuľu je potrebné namočiť na 8-12 hodín, následne scediť a naliať čistú vodu, aby sa predišlo nadúvaniu. Potom varíme do zmäknutia cca 1 hodinu.

Zloženie

Fazuľa veľká strakatá (Švábka).

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Slovensko

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 435 kj / 343 kcal
AB Tuky (g)1
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0
AD Sacharidy (g)60
AG Bielkoviny (g)21
AH Vláknina (g)16
AI Soľ (g)0.01
PLU 4162

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Slovenské
Skladom
8,25 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies