Harissa Africká pálivá zmes

Obrázok (1)
Skladom
10g0,69 EUR
1kg69,00 EUR

Popis

Určená pre milovníkov hlavne tuniskej a africkej kuchyne a tiež kuchyne Blízkeho východu. Harissa je asi najznámejším a najpoužívanejším korením v Tunisku.

Príprava / Použitie

Jej využitie je hlavne pri úprave hydiny, hovädzieho a jahňacieho mäsa. Dodá skvelú chuť bulguru, kuskusu, cíceru a vareným pokrmom. V marockej kuchyni sa Harissa s obľubou pridáva do pokrmov pripravovaných v tajinoch - pomalých hrncoch. Pre milovníkov izraelskej Shawarmy je Harissa jednou z najtypickejších chutí. V našej európskej kuchyni je Harissa u mnohých kuchárov tajnou ingredienciou v gulášoch, paprikášoch a pokrmoch s duseným mäsom.

Zloženie

Chilli extra pálivé, cesnak, chilli drvené, paprikové vločky, paradajkový prášok, koriander, rasca rímska.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Česká republika
PLU 5085

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Skladom
57,50 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies