Cejlónska škorica nazývaná tiež „pravá“ pochádza zo Srí Lanky a je považovaná za najkvalitnejšiu na svete. Pozitívne pôsobí na trávenie, zlepšuje metabolizmus tukov a cukrov, má dezinfekčné účinky.
Viac o produkte
Vôňa škorice fascinovala už dávnych Egypťanov, ktorí ju používal na výrobu prípravkov na balzamovanie tiel. Používali oba druhy škorice, cejlónsku i čínsku. Škoricou používali kvôli krásnej vôni, ale hlavne verili v jej ochranné sily.
Škorica je výborná na prípravu horúcich nápojov, vareného vína alebo ovocných kompótov. Využíva sa aj ako prísada do piva. Pridáva sa do ryže alebo kuskusu, spolu s klinčekami a chilli.
Zloženie
BIO Škorica cejlónska celá (Škoricovník cejlónsky).
Alergény
ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
Krajina pôvodu
Indonézia
PLU 5113
Skladovanie
Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Distribútor
U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Skladom
116,7 EURbez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.