Pochádzajú z oblasti Stredozemného mora a považujú sa za kulinárske aj liečivé korenie.
Majú jemne pálivú a nasladlú chuť, ktorá sa rozvinie po rozdrvení či zomletí a premiešaní s vodou.
Viac o produkte
Drobné guľaté semienka svetlo žltej farby, nazývané aj biele, majú jemne pálivú a nasladlú chuť. V ľudovom liečiteľstve sú cenené pre svoje terapeutické účinky pri liečení problémov s prechladnutím, alebo pri dýchacích ťažkostiach vďaka zahrievacím vlastnostiam.
Horčičné semienko sa používa hlavne pri zaváraní uhoriek, zeleniny alebo húb, do zmesí korenín na údeniny a do marinád a omáčok.
Príprava / Použitie
Opekaním na oleji začnú semienka pomaly praskať, uvoľňuje sa aróma a získavajú jemný orieškový nádych.
Zloženie
Semienka HORČICE žltej.
Alergény
ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
Krajina pôvodu
Ukrajina
PLU 5102
Skladovanie
Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Distribútor
U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Skladom
15,83 EURbez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.