Kardamom je exotické aromatické korenie. Je jedným z najdrahších korení sveta – hneď po šafrane a vanilke. V zelených tobolkách sa nachádzajú drobné tmavé aromatické semená a tie sa používajú ako korenie.
Viac o produkte
Celé tobolky zachovávajú jedinečnú chuť a arómu kardamómu, majú intenzívnejšiu a viac komplexnú vôňu ako vylúpané semená. Sú najkvalitnejšou formou kardamómu.
Je dôležitou súčasťou indickej kuchyne, nájdeme ho aj na Blízkom Východe alebo v Škandinávii. Najväčšiu spotrebu majú prekvapivo arabské krajiny, kde sa kardamóm používa nielen vo varení, ale najmä na prípravu kávy.
Hodí sa do slaných i sladkých pokrmov. Ochutíte ním ryžu, strukoviny, karí, korenený čaj, kávu, sušienky, perníky, raňajkové kaše a cereálie.
Zloženie
BIO Kardamom (Elettaria cardamomum).
Alergény
ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.
Krajina pôvodu
Guatemala
PLU 5180
Skladovanie
Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Distribútor
U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Nie je skladom
140,8 EURbez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.