Špirály celozrnné bezvaječné

Wholemeal Pasta
Špirály celozrnné bezvaječné
Skladom
100g0,39 EUR
1kg3,90 EUR

Popis

Slovenské celozrnné cestoviny sú vyrobené z pšeničnej celozrnnej múky. Zasýtia vás na dlhší čas, nakoľko zložité cukry naše telo spracúva dlhšie.

Viac o produkte

Celozrnné cestoviny sú chutné ako samostatný pokrm či príloha k omáčkam, zelenine a mäsu.

Celozrnná múka, z ktorej sa vyrábajú cestoviny obsahuje vitamíny, minerály, stopové prvky a má vyšší podiel vlákniny.

Príprava / Použitie

Cestoviny varíme za občasného miešania v osolenej vode 5-10 minút.

Recept


Omáčka na cestoviny zo žltých paprík


Potrebujeme: 3 menšie žlté papriky, 1 strúčik cesnaku, 1 ČL pesta, 6 sušených paradajok (vopred namočených), za hrsť VLAŠSKÝCH ORECHOV (vopred namočených), PARMEZÁN, olivový olej, soľ, čierne korenie

Postup: Na oleji opečieme na kocky nakrájanú žltú papriku. Kúsky musia byť čo najmenšie, aby čo najrýchlejšie zmäkli.
K nim pridáme pretlačený cesnak a soľ. Keď sú papriky mäkšie, ale nie ešte úplne opečené, pridáme pesto, čierne korenie a sušené paradajky.

Ak by sa nám zdalo, že je tam málo šťavy, môžeme podliať vodou z cestovín (cca 1 naberačku).
Keď sú papriky mäkké, zmes je hotová.
Prelejeme ju do mixéra a rozmixujeme na jemnú omáčku, ktorú vylejeme k horúcim cestovinám so štipkou olivového oleja.
Navrch dáme VLAŠSKÉ ORECHY a PARMEZÁN.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Zloženie

PŠENIČNÁ múka celozrnná, voda. Môže obsahovať stopové množstvo VAJEC.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Slovensko

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 294 kJ / 305 kcal
AB Tuky (g)1.1
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.23
AD Sacharidy (g)60.2
AF z toho cukry (g)0.2
AG Bielkoviny (g)13.5
AI Soľ (g)0
PLU 4132

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Slovenské
Skladom
3,25 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies