Mandľová múka

Almond flour
Mandľová múka
Skladom
100g1,90 EUR
1kg19,00 EUR

Popis

Mandľová múka je vyrobená z nepražených lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií bezlepkového pečenia.

Viac o produkte

Je vhodná na pečenie sušienok, toriet, palaciniek, na prípravu krémov a dezertov, na výrobu mandľového mlieka, domáceho marcipánu alebo makróniek.
Uplatníte ju tiež pri príprave nepečených dezertov.

Je bohatá na bielkoviny, nenasýtené mastné kyseliny, a hlavne zdravé tuky.
Obsahuje mnoho minerálov a vitamínov, najmä vitamín E, vápnik, zinok a horčík.

Príprava / Použitie

Pri pečení ju môžeme používať samostatne alebo v kombinácií s inými múkami.

Recept


„Banana bread“ banánový koláč


V miske roztlačíme 3 zrelé banány a vyšľaháme 3 celé VAJCIA.
Potom vmiešame 3 polievkové lyžice javorového sirupu a 100 g SMOTANOVÉHO JOGURTU. Opäť premiešame.
Samostatne zmiešame 2,5 šálky MANDĽOVEJ múky, 1 čajovú lyžičku sódy bikarbóny, 2 čajové lyžičky škorice, 1 čajovej lyžičky muškátového oriešku, 1 čajovej lyžičky soli, štipku vanilky.
Všetko prisypeme k banánovej zmesi. Dôkladne premiešame a pridáme 1 šálky nasekaných PEKANOVÝCH orechov a môžeme pridať i za hrsť drvených kakaových bôbov.

Potom všetko vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme na 180 stupňoch 50 – 60 minút.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Zloženie

Jemne mletá múka z nepražených lúpaných MANDLÍ.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Spojené štáty americké

Nutričné hodnoty

Energia kJ/kcal2 407 kJ / 575 kcal
Tuky (g)54
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)4.4
Sacharidy (g)20
z toho cukry (g)4
Bielkoviny (g)20
Vláknina (g)11
Soľ (g)0
PLU 4049

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bez lepku
Skladom
15,83 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies