Ražná múka chlebová

Rye bread flour
Ražná múka chlebová
Skladom
100g0,15 EUR
1kg1,50 EUR

Popis

Ražná múka chlebová je biela múka so šedým nádychom (obsahuje časť obalu a klíčku) a je základom pre pečenie tmavého pečiva (chlieb, žemle, bagety).

Viac o produkte

Okrem chleba je ideálna i na žemle, krekry, perníčky a aj cesto na pizzu.
Výrobky z nej majú robustnejšiu chuť a striedka je pórovitejšia ako pri hladkej múke.

Má menej lepku a mnohokrát sa kombinuje so špaldovou alebo pšeničnou múkou, aby cesto lepšie vykyslo.
Zvyčajne je to v pomere 60% ražnej a 40% špaldovej alebo pšeničnej múky.

Ražnú múku je potrebné pred miesením cesta prevzdušniť preosiatím, lepšie nakysne.
Ražná múka udržuje vlhkosť a vďaka nej pečivo vydrží dlhšie chutné a šťavnaté. Preto sa kedysi pieklo hlavne z ražnej múky.

Spomedzi všetkých múk disponujú ražné múky najvyššou nutričnou hodnotou.

Zloženie

100% RAŽNÁ múka z RAŽE potravinárskej

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Slovensko

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 385 kJ / 330 kcal
AB Tuky (g)2
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.2
AD Sacharidy (g)70.2
AF z toho cukry (g)1.09
AG Bielkoviny (g)10.5
AI Soľ (g)< 0,02
PLU 4035

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Slovenské
Skladom
1,25 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies