Pšeničná múka chlebová BIO

Wheat bread flour BIO
Pšeničná múka chlebová BIO
Skladom
100g0,25 EUR
1kg2,50 EUR

Popis

Špeciálna hladká múka na chlieb a chlebové výrobky. V porovnaní s bežnými pšeničnými hladkými múkami je tmavšia a obsahuje väčšie množstvo minerálnych látok.

Viac o produkte

Okrem chleba sa táto múka hodí na prípravu croissantov, šišiek, buchiet i domácej pizze.

Výrobky z tejto múky majú tmavšiu farbu striedky a výraznejšiu arómu.
Cesto je nadýchanejšie s väčšími dierkami v striedke.

Recept


Chlieb so sušenými paradajkami


Do cesta k rozkvasu pridáme 350 g vody, 500 g PŠENIČNEJ MÚKY chlebovej a 10 g soli.
(Rozkvas: 15 g kvásku, 50 g vody, 50 g RAŽNEJ MÚKY hladkej)

Cesto poprekladáme a necháme 2 hodiny vykysnúť.
Roztiahneme cesto a poukladáme naň 6 ks nasekaných sušených paradajok.
Vytvarujeme bochník alebo použijeme toastovú formu.
V rozohriatej rúre pečieme 15 minút na 230 stupňov, následne 20 minút na 200 stupňov a po vybratí cesta z formy ešte 7 minút na 180 stupňov.

Keďže sme použili pšeničnú múku miesto ražnej, chlieb bude svetlejší.
Paradajky môžeme nahradiť olivami, prípadne opekanou cibuľkou.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Zloženie

BIO PŠENIČNÁ chlebová múka.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Česká republika

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 494 kJ / 353 kcal
AB Tuky (g)1.7
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.2
AD Sacharidy (g)69
AF z toho cukry (g)1.7
AG Bielkoviny (g)13
AH Vláknina (g)4.2
AI Soľ (g)< 0,01
PLU 4036

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Skladom
2,08 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies