Špaldová múka chlebová Graham BIO

Spelt Graham Bread Flour BIO
Špaldová múka chlebová Graham BIO
Nie je skladom
100g0,32 EUR
1kg3,20 EUR
Nie je skladom

Popis

Špaldová múka chlebová sa melie šetrným spôsobom v BIO mlyne, aby si múka zachovala čo najviac živín. Má orieškovú chuť. Spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty alebo pizzu.

Recept


Špaldový chlieb s koriandrom


Potrebujeme: 1 kg ŠPALDOVEJ chlebovej múky, 700 ml vody, 40 g droždia, čerstvý koriander, zelené korenie, mletý kmín, tekvicové jadierka a soľ.

Postup: Do vlažnej vody vložíme droždie na 15 minút.
Múku zmiešame s korením, jadierkami a kmínom.
Pridávame vodu s droždím a vymiesime cesto. Keď bude husté, dolejeme vodu.

Necháme vykysnúť 30 minút, primiešame čerstvý koriander a vložíme do formy.
Necháme kysnúť ešte 10 minút, potom pečieme 45 minút na 180 stupňoch.
Vyklopíme a pečieme z opačnej strany.
Necháme vychladnúť a až po vychladnutí konzumujeme.

ALERGÉNY sú v Recepte vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Zloženie

100% BIO ŠPALDOVÁ múka chlebová.

Alergény

ALERGÉNY sú v Zložení vyznačené VEĽKÝM PÍSMOM.

Krajina pôvodu

Slovensko

Nutričné hodnoty

AA Energia kJ/kcal1 456 kJ / 344 kcal
AB Tuky (g)1.8
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0.3
AD Sacharidy (g)67
AF z toho cukry (g)1.4
AG Bielkoviny (g)12
AH Vláknina (g)5.2
AI Soľ (g)0.01
PLU 4037

Skladovanie

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Distribútor

U Vážky (Tarun, s.r.o., Hviezdna 2, 821 06 Bratislava)
Bio
Slovenské
Nie je skladom
2,67 EUR bez DPH
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies