Puding sa vyrába z kukuričného škrobu, je teda bezlepkový.
Vanilkovú vôňu a chuť zaisťuje mletá vanilka a vanilkový extrakt.
Mletá vanilka sa melie priamo zo sušených strukov a extrakt sa tiež získava z pravej prírodnej vanilky.
Dávkovanie: 50 g pudingového prášku na 0,5 l MLIEKA.
Príprava pudingu: 2/3 MLIEKA odlejte do varnej nádoby, pridajte 2 lyžice cukru a priveďte do varu.
Do zvyšného MLIEKA vysypte pudingový prášok, dobre rozmiešajte a vlejte do zvyšného vriaceho MLIEKA.
Za stáleho miešania varte asi 2 minúty.
Nalejte do misiek a nechajte vychladnúť.
Domáci termix
Podľa základného návodu puding uvaríme.
Horúci puding ešte za tepla vmiešame do 250 g mäkkého tvarohu a následne necháme vychladnúť.
BIO kukuričný škrob, BIO vanilka mletá (1,5%), vanilkový extrakt.
Môže obsahovať stopové množstvo VAJEC a MLIEKA.